Ha úgy érzi változtatnia kell életén, olyan terheket cipel, amelyeket már nem tud megoldani egyedül, szeretné kicsit jobban megismerni önmagát vagy szeretteivel való kapcsolatát, akkor jó helyen jár!

A Pszichológiai tanácsadás és az autogén tréning mellett 4 gondosan kidolgozott egyedülálló programban ötvöződik a modern nyugati orvostudomány, a pszichológia tudománya és az alternatív gyógymódok tapasztalata.

Módszereink tudományosan megalapozottak, élményszerűek és egyénre szabottak. Programjaink sikeressége a szükséges életvezetési technikák elsajátításán, stressz kezelési stratégiák megismerésén, relaxációs technikák gyakorlásán, a kommunikáció és konfliktuskezelés fejlesztésén alapszik.  

Pihenésre, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas, kellemes környezetben várjuk az Oxygen Wellness Naphegy  központban.

Üdvözlettel:

Dr. Szilágyi Zsuzsanna

Stresszkezelés Gyorsan program

Mi is valójában a stressz?
Hogyan lehet kezelni?
Pszichológiai tanácsadás

Nem jó a közérzete? Nem érzi jól magát a bőrében?
Úgy érzi, egyedül nem képes problémáival megbírkózni?
Alkohol- és drogprobléma kezelés

Szabaduljon meg az alkohol és a drog fogságából!
Kérje segítségünket!
Autogén Tréning Program

Sajátítsa el a gyakorlatokat!
Építse be mindennapjaiba!
Tanulható boldogság - női program

Ismerje meg önmagát,
hogy változtatni tudjon!
Kövessen minket Facebook-on!

Rólunk mondták

„Zsuzsával az első perctől megértettük egymást. Nagyon sok szakembernél voltam már, sokféle gyógyszert beszedtem. Zsuzsa volt az első, aki azt mondta, hogy nem kell gyógyszer, a fejemben kell rendet rakni. Nagyon képzett, empatikus, nyugodt, rávezet a problémáimra. Bízom benne, hogy vele megtalálom a helyes utat. ”
- (R. I.)


„Zsuzsa mindig kiegyensúlyozottan, a konzultáció minden percét a gyógyításomra fordította. Elsődleges célja volt, hogy megismerje a személyiségemet, életemet, problémámat. Változatos módszerekkel dolgozott, nagyon közvetlen hangulatban. Minden találkozásunk egy újabb remény volt számomra. Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem őt. ”
- (Sz. E.)


Partnereink