Címünk: TABÁN - 1016 Budapest, Naphegy utca 67.
GPS: N47° 29.464' E19° 2.292'

Telefon: +36 30 815 0195
E-mail címünk: info@alkohol-drogfelepules.hu
Hétfő: 14:00-20:00
Csütörtök: 08:00-14:00

144 férőhelyes, háromszintes temperált mélygarázzsal, ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk Önöket, melynek bejárata a Naphegy utcáról nyílik. Amennyiben a parkolóban nem talál szabad helyet, úgy a Czakó utcában, a Lisznyai utcában, illetve a Czakó utcáról balra kanyarodva a Naphegy utca, Gellérthegy utca és a két utca találkozásánál lévő területen lehet megállni. 200 méteres körzetben biztosan találnak parkolóhelyet. Az első kerület ezen részén 18 óráig díjköteles a parkolás.

A Naphegy utca épület előtti részén a megállás és parkolás TILOS, kerékbilincselést, pénzbírságot von maga után! Behajtáskor a bejárati sorompónál a gomb megnyomásával kérheti ki parkolójegyét, amelyet távozásig meg kell őriznie. A központ recepcióján kérjük, kezeltesse le jegyét, így tudjuk biztosítani a 4 órányi ingyenes parkolást. Amennyiben itt tartózkodása meghaladja a 4 órát, a recepción fizetheti ki a különbözetet. 4 órán túl minden további megkezdett negyedóra 250 forintba kerül. A kijáratnál a jegy vonalkódját kell a sorompókezelő oszlopában lévő vonalkód-leolvasóhoz illeszteni. Fizetett jegy esetén a sorompó kinyílik.

Buszjáratok: 8, 110, 112, 239 (Gazdagrét és Pest felől) illetve 178 járatról leszállás a Sánc utcai megállóban. A Hegyalja úton az Erzsébet híd irányában 155 méter megtétele után a zebrán keresztül éri el az épületet.

Villamos: 18 A Szarvas téri vagy a Döbrentei téri megállóban történő leszállást követően a Tabánon keresztül juthat el központunkba.

Kövessen minket Facebook-on!

Rólunk mondták

„Zsuzsával az első perctől megértettük egymást. Nagyon sok szakembernél voltam már, sokféle gyógyszert beszedtem. Zsuzsa volt az első, aki azt mondta, hogy nem kell gyógyszer, a fejemben kell rendet rakni. Nagyon képzett, empatikus, nyugodt, rávezet a problémáimra. Bízom benne, hogy vele megtalálom a helyes utat. ”
- (R. I.)


„Zsuzsa mindig kiegyensúlyozottan, a konzultáció minden percét a gyógyításomra fordította. Elsődleges célja volt, hogy megismerje a személyiségemet, életemet, problémámat. Változatos módszerekkel dolgozott, nagyon közvetlen hangulatban. Minden találkozásunk egy újabb remény volt számomra. Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem őt. ”
- (Sz. E.)


Partnereink