Az autogén tréning az egyik legelterjedtebb modern relaxációs módszer. Saját figyelmünket, aktivitásunkat használjuk fel a gyakorlatok során.

Pánikbetegség és szorongásos állapotok kezelésére kitűnően alkalmas. Olyan személyiségfejlesztő módszer, mely beépíthető mindennapi életünkbe.

Ez a pszichés önnyugtató, önregulációs technika megerősíti a személyiséget, harmonizálja a test-lélek-szellem egyensúlyát.


Lazuljunk el, tanuljuk meg kontrollálni önmagunkat!

Képes lesz létrehozni egy olyan nyugalmi fizikai állapotot, amely megteremti a stresszoldás és a lelki nyugalom elérésének lehetőségét.

Ha olyan megoldásra vágyik a jobb közérzet és kiegyensúlyozottabb életvitel érdekében, amelyet a mindennapjaiba beépítve, akár egyedül, otthon tud végezni, akkor Önnek az Autogén Tréninget javasoljuk, melyet könnyedén végezhet otthonában a konzultációs gyakorlatokat követően.


A relaxációs konzultációk alkalmával megtanulja kontrollálni idegrendszerének működését és ellazítani izmait. Képes lesz létrehozni egy olyan nyugalmi fizikai állapotot, amely megteremti a stresszoldás és a lelki nyugalom elérésének lehetőségét.

Rendszeres gyakorlással könnyebben meg fog tudni birkózni problémáival, a fizikai változások hatására fejfájása elmúlik, könnyebben el tud aludni és egyéb szorongásos tünetei is csökkennek. Közérzete, teherbírása és teljesítőképessége nőni fog.

5 – 10 perces autogén tréning 2-3 órás alvásnak megfelelő pihenést jelent!


Az autogén tréning elsajátításához orvosi vagy pszichológusi diplomával rendelkező, képzett szakember segítsége szükséges.

A tanulási folyamat után Ön a mindennapjaiba beépítve élvezheti az autogén tréning hatásait. A konzultációs gyakorlások kényelmes testhelyzetben és ellazulást elősegítő környezetben történnek. Az Autogén Tréning elsajátítása során az alábbi gyakorlatokat végezzük:

  • az elnehezedés – nehézségérzet
  • az átmelegedés - melegségérzet
  • a szív gyakorlata
  • a légzés gyakorlata
  • a napfonat gyakorlata
  • a homlok hűvösségének gyakorlata

Az autogén tréning program 10 alkalmas 50 perces konzultációt foglal magába.


Első alkalommal állapotfelmérés történik (50 perc), melynek ára: 30.000 Ft

Program ár (10 konzultáció): 210.000 Ft

Az általunk alkalmazott az autogén tréning relaxációs eljárás J.H. Schultz nevéhez kötődik.
Sajátítsa el a relaxációs technikákat, hogy harmonikusan, élvezettel és egészségesen tudja élni mindennapjait!”A Jó közérzetet, vagy a boldogságot,
mint célt akarni nem lehet,
de meg kell teremteni minden feltételt,
hogy magától megjelenhessen.”
-Feldmár András


Kövessen minket Facebook-on!

Rólunk mondták

„Zsuzsával az első perctől megértettük egymást. Nagyon sok szakembernél voltam már, sokféle gyógyszert beszedtem. Zsuzsa volt az első, aki azt mondta, hogy nem kell gyógyszer, a fejemben kell rendet rakni. Nagyon képzett, empatikus, nyugodt, rávezet a problémáimra. Bízom benne, hogy vele megtalálom a helyes utat. ”
- (R. I.)


„Zsuzsa mindig kiegyensúlyozottan, a konzultáció minden percét a gyógyításomra fordította. Elsődleges célja volt, hogy megismerje a személyiségemet, életemet, problémámat. Változatos módszerekkel dolgozott, nagyon közvetlen hangulatban. Minden találkozásunk egy újabb remény volt számomra. Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem őt. ”
- (Sz. E.)


Partnereink