Ha mindennapjait nem a kiegyensúlyozottság és a harmónia, hanem az idegőrlő rutin és saját szükségleteinek figyelmen kívül hagyása jellemzi, támaszkodjon az életstílus-orvoslás módszereire!


Legyünk boldogabb nők!

A gondosan felépített programunk lépéseivel azt a célt tűztük ki, hogy gyorsan, kiegyensúlyozottabban, harmonikusabban, aktívabb résztvevőjeként képes legyen élete alakításában.

A célunk, hogy ne legyen több álmatlan éjszakája, felismerje, hogyan tud hatékonyan, gyorsan változtatni életén.

Változtatni akar, hogy boldogabb, harmonikusabb életet éljen?
A változás elkezdését nem érdemes halogatni, hiszen minden nap, amelyet ”régi” életével tölt, időt vesz el az újtól – valami sokkal jobbtól.


Csak önmagunk megismerése és megértése után változtathatunk a körülményeinken, hogy jobban érezzük magunkat, és ezentúl tudatosabban irányíthassuk az életünket.

A testi, lelki és a mentális dimenzióknak megfelelően lépésenként haladunk a programban, melyek tematikájukban gyakorlat orientált és élményszerű feladatokat tartalmaznak.

A programok érintik a mozgás, lazítás témáit, az érzelmek megélését, a változtatás igényének stabilizálását, az új kihívások megoldásaihoz saját élményeken alapuló felismeréseket, a kommunikációt és konfliktuskezelést.

A konzultáció ára (50 perc): 30.000 Ft
Csomag ár (7 konzultáció): 175.000 Ft

Rendszerszemléletű kérdőívünk segítségével felmérjük és beazonosítjuk az életmódjára jellemző faktorokat. Kiemelten foglalkozunk, a vágyok és célok megfogalmazásával és azok tudatosításával. Az érzések felismerésére fókuszálunk. (50 perc)
Önismereti konzultáció és személyiség elemzés történik, mely során a stressz faktorok felmérésére és beazonosítására is sor kerül, felhasználva egy tudományos rendszer szerinti személyiségtesztet. Ezt követően kognitív terápiás módszerrel a hangsúlyt a gondolatok tudatos monitorozására helyezzük, miközben rávilágítunk a gondolati sémák szerepére, a stressz fizikai és lelki hatásaira. (50perc)
A Gordon-féle kapcsolati modell segítségével önérvényesítő kommunikációs készségek megismerése és gyakorlása- Ezek erősítésével saját ösztönös viselkedésmód változtatás beindítása. Relaxációs gyakorlat végzése. (50perc)
Stresszkezelési stratégiák megismerése. Relaxációs és légzéstechnikák gyakorlása. Alternatív stresszkezelési módszerek megismerése, többek között Bach virágterápia, illóolaj terápia, aroma terápia, és egyéb wellness terápiák melyek az „öngyógyítás” nagyszerű módszerei.

Egy személyre szabott otthoni saját környezetben elvégezhető tökéletesen kényeztető wellness program átadása, melynek minden részlete a jó közérzet megteremtését, a lazítást és az új energiákkal való feltöltődést szolgálja. (50 perc)
Konfliktusok megjelenítése, konfliktuskezelés elméleti és készségszintű fejlesztése. A gyakorlatok a Gordon-féle fejlesztő módszer figyelembevételével zajlanak. Az ismeretek elsajátítását kérdőívek kitöltése és elemzése előzi meg. (50perc)
Önbizalom, pozitív gondolkodás, változtatás igényének stabilizálásához szükséges életvezetési technikák elsajátítása. Érték alapú célok kitűzése. Felelősség tudatosítása, a táplálkozás, mozgás szerepe (testgyakorlatok, gerinc tréning, minta étrend) mint az egészségesebb választásának lehetősége. Sikeres életmód váltás eszközei. (50 perc)
Saját erőforrások kibontakoztatásához megalapozzuk az optimális feltételeket a pozitív érzelmekre helyezett mini meditációs gyakorlatokkal. (50 perc)

Összegzés, életmódváltás tanácsadás.
”Ha túl sokáig vársz annak eldöntésével,
hogy mihez akarsz kezdeni az életeddel,
egyszer csak arra ébredsz,
hogy véget ért."
-George Bernard Shaw


Kövessen minket Facebook-on!

Rólunk mondták

„Zsuzsával az első perctől megértettük egymást. Nagyon sok szakembernél voltam már, sokféle gyógyszert beszedtem. Zsuzsa volt az első, aki azt mondta, hogy nem kell gyógyszer, a fejemben kell rendet rakni. Nagyon képzett, empatikus, nyugodt, rávezet a problémáimra. Bízom benne, hogy vele megtalálom a helyes utat. ”
- (R. I.)


„Zsuzsa mindig kiegyensúlyozottan, a konzultáció minden percét a gyógyításomra fordította. Elsődleges célja volt, hogy megismerje a személyiségemet, életemet, problémámat. Változatos módszerekkel dolgozott, nagyon közvetlen hangulatban. Minden találkozásunk egy újabb remény volt számomra. Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem őt. ”
- (Sz. E.)


Partnereink