Sokszor fel sem merül bennünk, hogy hosszabb ideje fennálló, akár hétköznapinak tűnő problémáinkkal szakemberhez forduljunk, pedig a súlyosabb következmények többségében megelőzhetőek, ha időben kérünk szakértői segítséget.

Ilyen esetekben az egyéni pszichoterápiás lehetőségek a leghatékonyabbak.


Hogyan gondolkodjunk másképp?

A konzultációk során feltárjuk a problémák lelki okait és megmutatjuk, hogy gondolkodásának megváltoztatásával hogyan élhet kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet.

A pszichológusi konzultáció előnye, hogy kiderítjük a tévhiteket, és pozitív gondolatokra cseréljük a racionális valóság behelyettesítésével, így képessé válik a negatív gondolatok kontrollálására.

Ha szeretne boldog, kiegyensúlyozott emberként értékes és teljes életet élni de úgy érzi, hogy segítség nélkül nem tud változtatni a helyzetén, akkor

Az első lépés, hogy Ön ráismerjen azokra a gyakran visszatérő negatív gondolatokra, melyek a legkülönbözőbb szituációkban megjelennek, és minduntalan negatív érzelmeket váltanak ki.

Munkánk során az egyéni terápiás módszerek közül mi a kognitív viselkedésterápiás eszközöket alkalmazzunk.
A pszichológusi konzultáció során kiderítjük az irracionális tévhiteket, melyeket pozitív gondolatokra cserélünk a valóság behelyettesítésével. Mindeközben elemezzük érzéseit és gondolatait, így a terápia végére képessé válik negatív gondolatainak kontrollálására, a hatékony és reális információfeldolgozásra.

Hatékony stresszkezelési megoldásokat nyújtunk!

Amint felismerjük hol van szükség változásra az életünkben, megváltozik a bennünk kialakult kép (saját valóságunk). Úgy vele együtt gondolataink, érzéséseink és viselkedésünk is. A terápia elején gyorsan enyhülnek a szorongás, pánikbetegség, depresszió tünetei, javul a konfliktuskezelés készsége és a negatív, pozitív gondolatok számának aránya.

Az első beszélgetés során a terapeuta az Ön problémája szempontjából minden lényeges kérdést feltesz annak érdekében, hogy egy egyénre szabott kezelési tervet megfogalmazzunk.


Első alkalommal állapotfelmérés történik (50 perc), melynek ára: 30.000 Ft

További konzultációk ára (50 perc): 25.000 Ft„Elhatároztam, hogy boldog leszek,
mert az jót tesz az egészségemnek. . .” – Voltaire

Kövessen minket Facebook-on!

Rólunk mondták

„Zsuzsával az első perctől megértettük egymást. Nagyon sok szakembernél voltam már, sokféle gyógyszert beszedtem. Zsuzsa volt az első, aki azt mondta, hogy nem kell gyógyszer, a fejemben kell rendet rakni. Nagyon képzett, empatikus, nyugodt, rávezet a problémáimra. Bízom benne, hogy vele megtalálom a helyes utat. ”
- (R. I.)


„Zsuzsa mindig kiegyensúlyozottan, a konzultáció minden percét a gyógyításomra fordította. Elsődleges célja volt, hogy megismerje a személyiségemet, életemet, problémámat. Változatos módszerekkel dolgozott, nagyon közvetlen hangulatban. Minden találkozásunk egy újabb remény volt számomra. Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem őt. ”
- (Sz. E.)


Partnereink