A Klasszikus szerepeinkben ránk nehezedő elvárások mellet sokszor a mindennapok olyan helyzetek elé állítanak, amelyek során gondosan megválogatott szavakra és egy új megközelítési módra van szükség.

A nem durva de következetes kommunikáció a szülő-gyermek kapcsolatokban már számtalanszor bizonyította, hogy még konfliktusokkal terhelt szituációkban is van más lehetőség, mint újabb sérelmek begyűjtése.


Ha a konfliktus nem nyer feloldást?

Ilyenkor egy olyan változási folyamat beindítása a megoldás, ami által szorongásai elmúlnak és hatékonyabb lesz a konfliktuskezelés gyermekével.

Gyakorlatok segítségével elérjük, hogy a legmegfelelőbben kezelje a kialakult nézeteltéréseket, így képes lesz érzelmi biztonságot és stabilitást adni kapcsolatuknak és újra megadni gyermekének a feltétel nélküli szeretet érzését.


Önnek is van lehetősége, hogy boldoggá tegye közös pillanataikat és újra közelebb kerülhessenek egymáshoz, hiszen minden szülő vágya, hogy harmonikus kapcsolatot ápoljon gyermekével.

Olykor ez nem könnyű feladat, programunk segítségével azonban képes lesz hatékonyan és békésen rendezni az ütközéseket és újra átjárhatja az érzés, hogy remek szülő!


A kognitív viselkedésterápia segít felismerni saját nem működő mintáit, félelmeit, téves hiedelemrendszereit, korlátait, amelyek gyermekkori élményeiből erednek, és amelyek szülőként befolyásolhatják a döntéseit.

A gyakorlatok segítségével szembesül saját fizikai és érzelmi kihívásaival, amelyek megnehezítik, hogy a lehető legmegfelelőbben reagáljon gyermekével kialakult konfliktushelyzetre. Programunkkal az a célunk, hogy elinduljon Önben egy olyan változási folyamat, melynek eredményeképpen szorongásos tünetei elmúlnak, hatékonyabb lesz a konfliktuskezelése gyermekével, fejlődik önismerete, kommunikációs készsége, hogy érzelmi biztonságot és stabilitást tudjon adni kapcsolatuknak.

Egy jól körülhatárolható probléma megbeszélésére 1 alkalmas tanácsadás is elegendő lehet.

A konzultáció ára: feltöltés alatt
Csomag ár (4 konzultáció): feltöltés alatt

Önismereti konzultáció, nevelési stílus analízis történik, Ezt követően kognitív terápiás módszerrel a hangsúlyt a gondolatok tudatos monitorozására helyezzük, miközben rávilágítunk a gondolati sémák szerepére. (60perc)
A Gordon-féle kapcsolati modell segítségével kommunikációs alapelvek és kommunikációs készségek megismerése. Kommunikációs hibák elemzése. (60perc)
Adott helyzetekre vonatkozó kommunikációs megoldások áttekintése. Bach virágterápia, illóolaj terápia, aroma terápia, és egyéb wellness terápiák melyek az „önkezelés” nagyszerű módszerei. (60perc)
A konfliktus megoldás vereségmentes módszere."Közléssorompók", "én-üzenet", értő figyelem gyakorlása. Pozitív érzelmekre helyezett mini meditációs gyakorlat. Összegzés, tanácsadás. (60perc)
„Két dolgot adjon az ember gyerekeinek
útravalóul: Gyökereket és szárnyakat.”
(közmondás)

Kövessen minket Facebook-on!

Rólunk mondták

„Zsuzsával az első perctől megértettük egymást. Nagyon sok szakembernél voltam már, sokféle gyógyszert beszedtem. Zsuzsa volt az első, aki azt mondta, hogy nem kell gyógyszer, a fejemben kell rendet rakni. Nagyon képzett, empatikus, nyugodt, rávezet a problémáimra. Bízom benne, hogy vele megtalálom a helyes utat. ”
- (R. I.)


„Zsuzsa mindig kiegyensúlyozottan, a konzultáció minden percét a gyógyításomra fordította. Elsődleges célja volt, hogy megismerje a személyiségemet, életemet, problémámat. Változatos módszerekkel dolgozott, nagyon közvetlen hangulatban. Minden találkozásunk egy újabb remény volt számomra. Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem őt. ”
- (Sz. E.)


Partnereink