Alkohol hatására az agy döntéshozatalért és ítéletalkotásért felelős területei sérülnek, az érzelemszabályozó rendszer hibás működéséhez vezet, mely az agy kevesebb dopamintermelésével magyarázható. A dopamin felelős az örömérzetért.

A Szervezet alkalmazkodik ehhez az állapothoz így biztosítva örömérzetünket, vélt boldogságunkat.

Alkohol rendszeres fogyasztása esetén a korábban tapasztalt pozitív hatások végül megszűnnek, kapcsolatai megromlanak, munkahelyi problémák adódnak, miközben a fizikai és lelki függőség erősödik, súlyos és visszafordíthatatlan egészségkárosodást okozva.


Hogyan változtassunk, mielőtt visszafordíthatatlan problémákkal szembesülünk?

A probléma kezelésére a leghatékonyabb módszer a kognitív viselkedésterápia, mely magatartásán és gondolkodásmódján változtat annak érdekében, hogy újra magára találjon, kapcsolatai rendeződjenek, képessé váljon a tartalmas és örömteli életmód kialakítására.

A legtöbb alkohol problémával küzdő szenvedélybeteg azért esik vissza, mert képtelen változtatni, az eddig megszokott életstílusán, viselkedésén.

A gyógyulás éppen ezért elképzelhetetlen a szenvedélybeteg szakmai támogatása nélkül, ezért


A konzultációk során, beindul a változás. Az alvása rendeződik, feszültsége csökken, a hangulata javul. Segítünk legyőzni a szorongást, depressziót, amely gyakran jelen van és kiválthatja a szerhasználatot.

A program segítségével elérjük, hogy az alkohol iránt érzett sóvárgását a legmegfelelőbben kezelje, idővel csökkentse és megszüntesse.
A kognitív terápiás módszerrel az alkoholfogyasztás feletti kontroll visszaszerezhető, a visszaesése megelőzhető. Újra kiegyensúlyozott, felelős és boldog életet élhet.

Első alkalommal állapotfelmérés történik (50 perc), melynek ára: 30.000 Ft

További konzultáció ára (50 perc): 28.000 Ft

Teljes kezelés ára: (10+1 alkalom): 270.000 Ft

A teljes kezelés személyre szabott egyedi programot nyújt!

Első találkozás(állapotfelmérés): Az állapotfelmérés strukturált diagnosztikai interjúval és pszchodiagnosztikai tesztekkel történik.
Részletes program: Az alkohol hatása és a felépülés menete, számos ok - genetikai jellemzők, gyógyszer szedés, egészségi állapot, életkörülmények, tanult minták, az alkohol fogyasztás időtartama, nem, életkor, egyéb élettani mutatók - miatt minden ember számára különböző. Ezért a konzultációk egyénre szabottan kerülnek megtervezésre.”A mély fájdalom olyan,
mint egy seb a lelken,
az alkohol pedig csak arra jó,
hogy nyitva tartsa ezt a sebet.
-Murakami Rjú


Kövessen minket Facebook-on!

Rólunk mondták

„Zsuzsával az első perctől megértettük egymást. Nagyon sok szakembernél voltam már, sokféle gyógyszert beszedtem. Zsuzsa volt az első, aki azt mondta, hogy nem kell gyógyszer, a fejemben kell rendet rakni. Nagyon képzett, empatikus, nyugodt, rávezet a problémáimra. Bízom benne, hogy vele megtalálom a helyes utat. ”
- (R. I.)


„Zsuzsa mindig kiegyensúlyozottan, a konzultáció minden percét a gyógyításomra fordította. Elsődleges célja volt, hogy megismerje a személyiségemet, életemet, problémámat. Változatos módszerekkel dolgozott, nagyon közvetlen hangulatban. Minden találkozásunk egy újabb remény volt számomra. Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem őt. ”
- (Sz. E.)


Partnereink