A Stressz korunk népbetegsége és akár egy betegségsorozat elindítója is lehet.

Azt hihetjük, hogy valamilyen betegség az oka a hasogató fejfájásunknak, vagy gyomorbántalmainknak, pedig valójában a tartós stressz a hibás, ha életmódunk részévé vált.

A krónikussá vált stressz a szervezetünket, szerveinket így egész testünket megbetegítheti.


Létezik professzionális megoldás a stressz kezelésére!

Programunk kezdetén felmérjük és beazonosítjuk a stressz faktorait. Megtanulhat olyan technikákat, melyek segítenek megőrizni nyugalmát, ezáltal egészségét. Konfliktuskezelése, önismerete fejlődése által könnyebbé tesszük mindennapjait.

Ha Ön valóban szeretne változtatni és kiegyensúlyozottabb életet élni, még akkor is ha úgy érzi, hogy a stressz okait nem lehet megszüntetni.


A program kezdetén felmérjük és beazonosítjuk az stressz faktorait. A szisztematikusan felépített gyakorlatok során élmény centrikus módszerekkel elsajátíthat különböző stresszkezelési technikákat, melyek segítségével közösen kidolgozunk egyéni stresszkezelési terveket, melyek gyorsan eredményt hoznak Önnél!.

A program során felkészítjük arra is, hogy Ön képes legyen érzelmeinek könnyedebb kifejezésére, gondolatainak kognitív átstrukturálására. Ezek a képességek segíteni fogják Önt a belső érzelmi harmóniájának gond nélküli megteremtésében.

Programunk segítségével fejlődni fog az önismerete, a konfliktuskezelő képessége, és a tudatos viszonyulása feszültségének szükségszerű levezetéséhez.

Stresszkezelés gyorsan programunk professzionális szakértelemmel, lazító módszerekkel segítik önt abban, hogy élvezettel és egészséggel tudja életét élni.

Az konzultáció ára (50 perc): 30.000 Ft
Csomag ár (4 alkalom): 100.000 Ft

A VÁGYOTT VÁLTOZÁSOK BEINDÍTÁSA.

Az önismereti konzultáció és személyiség elemzés során a stressz faktorok felmérése és beazonosítása lezajlik, felhasználva egy tudományos rendszer szerinti személyiségtesztet. Ezt követően a hangsúlyt a preferált életstílusra és a jellemző pszichés felfogások elemzésére helyezzük, miközben rávilágítunk a gondolati sémák szerepére a stressz fizikai és lelki hatásaiban. (50perc)
A TESTI-LELKI HARMÓNIA MEGTEREMTÉSE.

Stresszkezelési stratégiák megismerése. Relaxációs és légzéstechnikák gyakorlása, teljes jógalégzés bemutatása és megtanítása.

Alternatív stresszkezelési módszerek megismerése, többek között Bach virágterápia, illóolaj terápia, aroma terápia, és egyéb wellness terápiák melyek az öngyógyítás nagyszerű módszerei. (50perc)
FELKÉSZÜLÉS A MAGABIZTOS, TUDATOS ÉS TEREMTŐ MINŐSÉGI ÉLET KIALAKÍTÁSÁRA.

Kommunikáció és konfliktuskezelés elméleti és készségszintű fejlesztése. A gyakorlatok strukturálása a Gordon módszer alapján zajlik. Az ismeretek elsajátítását kérdőívek kitöltése és elemzése előzi meg.

Egy személyre szabott otthoni saját környezetben elvégezhető wellness program átadása, melynek minden részlete a jó közérzet megteremtését, a lazítást és az új energiákkal való feltöltődést szolgálja. (50perc)
EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG SZEREPE.

Önbizalom, pozitív gondolkodás, változtatás igényének stabilizálásához szükséges életvezetési technikák elsajátítása. Meditációs gyakorlat. Összegzés, tanácsadás. (50perc)
”Változás csak akkor lehetséges, ha az,
amit gondolsz, érzel és csinálsz,
nagymértékben különbözik attól, amit
eddig gondoltál éreztél és csináltál”
-Selye János


Kövessen minket Facebook-on!

Rólunk mondták

„Zsuzsával az első perctől megértettük egymást. Nagyon sok szakembernél voltam már, sokféle gyógyszert beszedtem. Zsuzsa volt az első, aki azt mondta, hogy nem kell gyógyszer, a fejemben kell rendet rakni. Nagyon képzett, empatikus, nyugodt, rávezet a problémáimra. Bízom benne, hogy vele megtalálom a helyes utat. ”
- (R. I.)


„Zsuzsa mindig kiegyensúlyozottan, a konzultáció minden percét a gyógyításomra fordította. Elsődleges célja volt, hogy megismerje a személyiségemet, életemet, problémámat. Változatos módszerekkel dolgozott, nagyon közvetlen hangulatban. Minden találkozásunk egy újabb remény volt számomra. Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem őt. ”
- (Sz. E.)


Partnereink